rekreacija

22. prosinca 2010. godine u Hotelu 'Golden Tulip Holiday' nazočili smo svečanom obilježavanju 40. rada i aktivnosti Saveza društava distrofičara Hrvatske čija smo aktivna članica.

više…

rekreacija

Članice Društva Behara Jahović iz Pule i Alisa Lovas iz Bala, sudjelovale su na izboru za Miss Hrvatske – ženu s invaliditetom, koji je održan u Vukovaru.

više…

rekreacija

U Vukovaru (10.-12. prosinca 2010. godine - Hotel "Lav") u organizaciji SDDH – Saveza društava distrofičara Hrvatske održan je trodnevni 2. Forum mladih distrofičara Hrvatske, koji je okupio mlade oboljele od mišićne distrofije iz cijele Hrvatske, a sve na temu osnaživanja i zapošljavanja mladih 'distrofičara' Hrvatske..

više…

rekreacija

03. prosinca 2010. godine u Multimedijalnom centru 'Luka' u Puli zajedno sa mnoštvom udruga mladih i volontera obilježili smo 03. prosinac - Međunarodni dan osoba s invaliditetom i 5. prosinac - Međunarodni dan volontera, naše je Društvo u sklopu aktivnosti prezentiralo svoj rad i aktivnosti, zajedno sa mladim volonterima obilazilo se Grad Pulu i letcima se označavalo sva vozila koja su nepravilno parkirana, ali i ona koja su parkirana pravilno.

više…

rekreacija

Voditeljica ''SOS TELEFONA ZA OSOBE S INVALIDITETOM U ISTARSKOJ ŽUPANIJI'' gospođa Ružica Grabovac ujedno i dopredsjednica DDI-a i članica SOIH mreže žena s invaliditetom i Predsjednik DDI-a gospodin Davor Komar, predstavili su rad i statistiku SOS telefona za osobe s invaliditetom u 2010. godini i SOIH mrežu žena s invaliditetom, javnim medijima i svim zainteresiranima.

više…

Vodič za OSI u IŽ

vodić za osi Istarske županije