aktivnosti

Tijekom godine sve članove društva posjećujemo sa prigodnim poklon paketima. Članove Društva koji radi težine hendikepa i prostorne udaljenosti ne mogu učestalo sudjelovati u organiziranim aktivnostima Društva, posjećujemo više puta godišnje.

više…

aktivnosti

23. prosinca 2011. godine u suradnji sa Zadrugom osoba s invaliditetom Istarske županije u hotelu Arkus u Medulinu organizirali i održali smo okrugli stol, povodom 03. prosinca - Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, 05. prosinca - Međunarodnog dana volontera i 10. prosinca - Međunarodnog dana ljudskih prava.

više…

aktivnosti

13. prosinca 2011. godine u suradnji sa Osnovnom školom Veruda iz Pule organizirali smo Humanitarnu akciju kakobi sakupili financijska sredstva za pomoć obitelji Belušić iz Pule koja u svojoj obitelji ima više djece sa poteškoćama u razvoju. Organiziran je prigodni program i prodaja učeničkih radova i kolača koje su pripremili učenici škole i njihovi roditelji.

više…

aktivnosti

09. listopada 2011. godine s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za tiskanje 2000 komada edukativne knjige o radu, životu i umjetnosti prerano preminulog dječaka, člana DDI Alena Miloševića iz Pule, na ranču Barba Tone u Manjadvorcima zahvaljujući odazivu mnogobrojnih donatora i sponzora održana je humanitarna akcija 'VRAĆAJ SE, NISI ODGOVARAO KEMIJU !'.

više…

aktivnosti

05. prosinca 2011. godine u suorganizaciji sa predstavnicima inicijative za volonterski centar Istre povodom obilježavanja 05. prosinca - Međunarodnog dana volontera, na pulskom Forumu ispred Uprave Grada Pule održana je akcija koja je imala za cilj promovirati vrijednosti volonterstva te informirati javnost kako i gdje se volonterski uključiti.

više…

Vodič za OSI u IŽ

vodić za osi Istarske županije